Ismerje meg csapatunkat

Kik vagyunk?

Fő tevékenységünk a páncélszekrények szervizelése, ezen belül pedig a műszaki nyitás. Magyarul, akkor nyújtunk hathatós segítséget, ha a széf valamilyen oknál fogva nem nyitható. Ennek több oka is lehet, kezdve a kulcs elvesztésétől a műszaki meghibásodáson át, a kód elfelejtéséig

Csapatunk tagjai Magyarország legtapasztaltabb, legelhivatottabb zárspecialistáinak és széftechnikusainak közössége.

Szakembereink összesen közel 50 év tapasztalatával rendelkeznek a páncélszekrények és zárak világában.  Ezen felül külföldi kapcsolatrendszerünk és a rendszeres továbbképzések biztosítják, hogy mindig megfelelő választ adjunk ügyfeleink problémájára. 

Nekünk minden megkeresés ugyanolyan fontos, legyen az lakossági vagy nagyvállalati környezetből érkező. Referenciáinknak köszönhetően otthonosan mozgunk mind a multinacionális, mind pedig a kormányzati szektorban.
Munkatársaink olyan képességekkel és eszközparkkal rendelkeznek, ami - érthető okokból - sokáig csak a titkosszolgálatok részére volt elérhető. A széfzárak manipulációs nyitása a záras szakma csúcsa, erre ma Magyarországon mindösszesen pár ember ember képes, ők Csapatunk tagjai.
A páncélszekrények roncsolás mentes nyitásának előnye, hogy nem szükséges új páncélszekrényt vennie, az esetek túlnyomó részében azt a későbbiekben is használni tudja. Ezen felül nem kell számolni sem a széf helyreállításának költségével sem, valamint a környezetterhelés is csökken.
 
Nagy József Benjamin
széftechnikus

Kiemelt Ügyfeleink

Széftechnika: széfnyitástól a páncélszekrény nyitásig