Technomax bútorszéf és páncélszekrény nyitás, szerviz

Technomax bútorszéf és páncélszekrény nyitása/szervizelése a Széftechnika.hu Csapatától
Sokféle Technomax széf létezik a piacon, de van ami közös bennük. Ha nem nyílik ki a kódra vagy nincs meg a kulcs, akkor széftechnikusi segítség nélkül nem is fog kinyílni.

Lézervágott Raex acélból készült a széftest, amely a flexkorongot szó szerint megeszi. A rendkívül pontos illesztések és a keménykrómozott zárórudazatok pedig ellenállnak az ajtó felfeszítésének.

Az is előfordul, hogy megvan a kulcs, de mégsem nyílik a széf. Ez a meghibásodás rendkívül gyakori a sokat használt és kopott kulcsok esetében.

Tudjuk, hogy általában a legrosszabbkor történik az ilyesmi Ügyfeleinkkel. Amikor az üzletmenethez elengedhetetlen eszközök vannak bezárva a páncélszekrénybe, esetleg egy utazáshoz nélkülözhetetlen útlevél van a széfben, nem érdemes kísérletezni.

Pontosan az ilyen kellemetlen helyzetek megoldására specializálódtunk, ezért garantáljuk, hogy úgy nyitjuk ki páncélszekrényét, hogy értékeiben nem keletkezik kár. Továbbá a széfnyitások döntő többségénél a páncélszekrény sem sérül, mert képesek vagyunk a zárat manipulálni. Ez azt jelenti, hogy a páncélszekrényt a későbbiekben is használni tudja, nem kell újat vásárolni, Velünk nem csak pénzt, de időt is spórol.

Ha továbbra sem tudja kinyitni, hívjon minket! 

Páncélszekrény nyitás, széfnyitás, páncélszekrény szerviz:

Hívjon minket bátran!