Toldi páncélszekrény és széfnyitás

A sátoraljaújhelyi Toldi Vasipari Szövetkezet az 1970-es évektől gyárt széfeket, páncélszekrények és trezorterem ajtókat. Rajtuk kívül a rendszerváltásig nem is igazán volt más gyártó az országban, ezért igen nagy számban tudták értékesíteni termékeiket. Gyakran összefoglaló néven csak Toldi páncélként hivatkozunk rájuk, azonban méretük és kialakításuk alapján különböző modelleket különböztetünk meg.  A legkisebb Kinizsi széftől kezdve ismert a Rákóczi, Botond, Toldi, Zrínyi és a legnagyobb kétajtós változat a Hunyadi is.

A mai napig sok Toldi széf van használatban, irodákban, benzinkutakon és a Honvédségben is sokat találkozunk ezzel a jól bevált márkával. Gyakran megesik, hogy ügyfeleink elhagyják vagy beletörik a kulcsot. Az is előfordul, hogy a sok használatban a páncélszekrény kilincsszerkezete szétesik, meghibásodik és nem nyílik többé a Toldi páncélszekrény. Ilyenkor az Ügyfél kint, az értékek, dokumentumok pedig bent rekednek. A feladat megoldhatatlannak látszik, azonban a Széftechnika Csapata az ilyen helyzetek megoldására tudja a megoldást.

Felkészültek vagyunk a Toldi páncélszekrények kulcsos zárjainak roncsolásmentes nyitására, kulcsmásolásra és egyéb karbantartási feladatok végrehajtására.

Toldi páncélszekrény nyitással, szervizeléssel kapcsolatban keressen minket bizalommal!

Ha továbbra sem tudja kinyitni Toldi páncélszekrényét, hívjon minket! 

Páncélszekrény nyitás, széfnyitás, páncélszekrény szerviz:

Hívjon minket bátran!