Blog széfnyitás és páncélszekrény nyitás témában

Tippek, trükkök tanácsok széf és páncélszekrény nyitáshoz

Blog

Hogyan lehet egy családi ház biztonságos?

Egy Magyarországon működő Biztosító megbízása alapján átfogó közvélemény kutatást végeztek, hogyan óvják az emberek családi házaikban az értékeiket. A megkérdezett emberek mindegyike nagyon fontosnak tartotta az otthona biztonságát, de a megvalósítására már nem fordítottak kellő figyelmet. Egyáltalán a mai világban mitől számít egy családi ház biztonságosnak?

Miért tartsunk otthon páncélszekrényt?

Miért tartsunk otthon páncélszekrényt?

Ha ezt a bejegyzést olvassa, bizonyára már megfogalmazódott a gondolat az Ön fejében is, hogy értékeit széfben szeretné tartani. Az értékek biztonságban tartásának alapvetően két módszere van, az otthoni és a banki széf. Az alábbiakban körbejárjuk az előnyöket és a hátrányokat.

Hogyan ne használjunk egy széfzárat?

Hogyan ne használjunk egy széfzárat?

Munkánk során nagyon gyakran találkozunk azzal a problémával, hogy valaki eltekeri a használaton kívüli számzárat -ezzel be is zárta a széfet -, a kombinációt pedig senki nem ismeri. Általában egy új kolléga, gyerek vagy szórakozott beosztott szokott lenni az elkövető, legutóbb azonban a vírus volt felelős

Hogyan nyitható a The Protector Fire Safe?

Hogyan nyitható a The Protector Fire Safe?

A széf kettős zárlatú, tehát a kulcs és a kombináció együtt szükséges az ajtó nyitásához.Sokszor találkozunk ezekkel a szekrényekkel, melyeknek az idő múlásával gyakran elvesznek a kulcsai vagy elfelejtődik a számkódjuk.

Miért kell szakszerűen rögzíteni a páncélszekrényeket?

Miért kell szakszerűen rögzíteni a páncélszekrényeket?

Számos széf és páncélszekrény tulajdonos úgy gondolja - a Széftechnika ügyfelei között is található néhány-, hogy egy 200-300 kilós széf megmozdítása gyakorlatilag lehetetlen feladat, "Ezzel nem szaladnak el", halljuk nemegyszer (nem szabad mindig a szemünkre hagyatkozni).