Blog széfnyitás és páncélszekrény nyitás témában

Tippek, trükkök tanácsok széf és páncélszekrény nyitáshoz

Blog

A páncélszekrény nyitás, széfnyitás élvonalában

A páncélszekrény nyitás, széfnyitás élvonalában

Végre ez a nap is eljött! Hosszas munka és szakmai tanulás után örömmel tájékoztatom már meglévő és leendő Ügyfeleimet, hogy örökös tagja lettem az észak-amerikai alapítású ClearStar Network biztonságtechnikai szervezetnek. Tagsági számom: LCSM5239

Hogyan lehet egy családi ház biztonságos?

Egy Magyarországon működő Biztosító megbízása alapján átfogó közvélemény kutatást végeztek, hogyan óvják az emberek családi házaikban az értékeiket. A megkérdezett emberek mindegyike nagyon fontosnak tartotta az otthona biztonságát, de a megvalósítására már nem fordítottak kellő figyelmet. Egyáltalán a mai világban mitől számít egy családi ház biztonságosnak?

Miért tartsunk otthon páncélszekrényt?

Miért tartsunk otthon páncélszekrényt?

Ha ezt a bejegyzést olvassa, bizonyára már megfogalmazódott a gondolat az Ön fejében is, hogy értékeit széfben szeretné tartani. Az értékek biztonságban tartásának alapvetően két módszere van, az otthoni és a banki széf. Az alábbiakban körbejárjuk az előnyöket és a hátrányokat.

Hogyan ne használjunk egy széfzárat?

Hogyan ne használjunk egy széfzárat?

Munkánk során nagyon gyakran találkozunk azzal a problémával, hogy valaki eltekeri a használaton kívüli számzárat -ezzel be is zárta a széfet -, a kombinációt pedig senki nem ismeri. Általában egy új kolléga, gyerek vagy szórakozott beosztott szokott lenni az elkövető, legutóbb azonban a vírus volt felelős

Hogyan nyitható a The Protector Fire Safe?

Hogyan nyitható a The Protector Fire Safe?

A széf kettős zárlatú, tehát a kulcs és a kombináció együtt szükséges az ajtó nyitásához.Sokszor találkozunk ezekkel a szekrényekkel, melyeknek az idő múlásával gyakran elvesznek a kulcsai vagy elfelejtődik a számkódjuk.