Comsafe bútorszéf, páncélszekrény nyitás

Comsafe
Ennek a belépő kategóriájú bútorszéfnek több variánsa is létezik. A digitális zárral szerelt változatoknak általában van egy rejtett, kulcsos vésznyitó zárja is. Amikor lemerült az elem, elveszett a kulcs vagy nem ismert a kód a Comsafe bútorszéfhez, az esetek 99%-ában teljesen roncsolás és fúrás nélkül, a zárak manipulálásával nyitjuk ki páncélszekrényét.

Sokszor találkozunk a helyzettel, hogy a fontos dolgok bent a Comsafe-ben elzárva, az Ügyfél meg a bútorszéf előtt tanácstalanul áll és azon gondolkodik, hogyan juthatna hozzá a széf tartalmához. Szerencsére a Széftechnika Csapata ismer minden titkot, trükköt és praktikát, amivel a Comsafe-et ki lehet nyitni.

Mivel az ilyen kellemetlen helyzetek megoldására szakosodtunk, ezért garantáljuk, hogy úgy nyitjuk ki páncélszekrényét, hogy értékeiben nem esik kár. Van még egy jó hír, a széfnyitások döntő többségénél a páncélszekrény sem sérül, mert képesek vagyunk a zárat manipulálni. Ez azt jelenti, hogy a páncélszekrényt a későbbiekben is használni tudja, nem kell újat vásárolni. Ha a Széftechnikát választja, nem csak pénzt, de időt is spórol.

Ha továbbra sem tudja kinyitni, hívjon minket! 

Páncélszekrény nyitás, széfnyitás, páncélszekrény szerviz:

Hívjon minket bátran!